Anett Korsgaard Nissen

Anett Korsgaard Nissen

"Velkommen til KorsgaardWeb’s hjemmeside"

"Jeg håber du her kan finde inspiration og information om netop det, som du søger.

Jeg vil forsøge at give dig et indblik i, hvad KorsgaardWeb er for en størrelse og hvad jeg går og arbejder med til dagligt. Du er altid velkommen til at ringe eller emaile, hvis du har spørgsmål eller skal have hjælp til et projekt."

 

Opstarten af KorsgaardWeb

Jeg har siden 1999 arbejdet med hjemmesider og virksomhedskommunikation både professionelt og gennem min Cand IT uddannelse.

I 2004 stiftede jeg KorsgaardWeb med den klare målsætning at gøre det meget mere overskueligt rent økonomisk og ikke mindst administrativt for små og mellemstore virksomheder at forbedre deres hjemmesider ved at gøre dem meget mere søgemaskinevenlige og samtidigt give virksomhederne en frihed til selv at vedligeholde hjemmesiden via CMS systemer.

Det var en periode, hvor der var meget få CMS systemer på markedet og hvor langt de fleste af systemerne enten var ekstremt dyre at anvende eller havde meget stramme regler for hvordan hjemmesiderne skulle bygges op og se ud. Som et modtræk udviklede KorsgaardWeb sit eget system NZert.

I dag ser verden heldigvis meget anderledes ud. CMS systemer findes i overflod og mange af dem er tilmed gratis. Der er dog stadigvæk meget stor forskel på, hvor brugervenlige systemerne er samt hvor søgemaskinevenlige hjemmesider systemerne producerer og hvor mange restriktioner de pålægger mht. hvordan hjemmesiderne skal se ud. I dag programmerer vi fortrinsvist i Joomla! Men vi anvender også Drupal og andre CMS systemer efter behov.

 

I dag

Selvom verden ser anderledes ud i dag holder den oprindelige målsætning stadig: Vi skal gøre det nemt og let samt økonomisk rentabelt for virksomheder at forbedre deres kommunikation – såvel på internettet, som på print.

I dag underviser jeg fuldtid på Aarhus Universitet – Herning i multimedier på en engelsksproget uddannelse International Communication and Multimedia. KorsgaardWeb består dog stadig og vi tager stadig interessante projekter ind.

Siden opstarten har fokus ændret sig fra udelukkende at være rettet mod internettet til at zoome ind på hele branding processen – fra logo og image til kommunikation via hjemmesider og sociale medier til kommunikation via det trykte medie (brochurer, brevpapir etc.). Det hele skal hænge sammen i en større enhed. Har du brug for det producerer vi alle led fra logo til trykt materiale og hjemmeside og har du kun brug for et enkelt nyt led – så som en brochure - så producerer vi det med respekt for dit nuværende image/brand så det hænger sammen med dit eksisterende materiale.

 

Mvh Anett Korsgaard Nissen